Deskargatu doako app-a

Casa Urola tabernako Karmelita

Kantauri itsasoko antxoa gazitua, arrautza egosia eta ganba egosia maionesarekin, ogi frijitu gainean. Hotza jaten da.

Casa Urola

Alde Zaharrean dagoen jatetxe historikoa, 1956an sortua. 2012az geroztik Pablo Loureiro Rodil sukaldaria da bertako arduradun, Begoña Arenasekin batera. Pablo Loureirok sukaldaritza tradizional “eguneratua” darabil, eta produktuaren bikaintasuna egur ikatzezko plantxaren zaporeekin eta lurrinekin indartzen du, jatetxe honen ikur gisa. Casa Urolak pintxo tradizional hotzen eskaintza zabala du, bai eta unean bertan egindako pintxo klasiko eta epelen karta ere, hainbat izendapenetako ardoekin dastatzeko. Bertako lantaldeari esker bezeroak etxean bezala sentitzen dira taberna eta jatetxe honetan.

Fermín Calbetón, 20, 20003 San Sebastián, Gipuzkoa, España
943 441 371 casaurolajatetxea.es

Tabernako beste pintxo batzuk

Casa Urola

Foie con pochas guisadas

Casa Urola

Pintxo de txuleta

Casa Urola

Tartaleta de hongos

Casa Urola

Pulpo a la brasa, panceta ibérica y sopa de patata

Deskargatu doako app-a

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman