Deskargatu doako app-a
Elkarrizketa

Mikel López Iturriaga “Nahiz ta ni Bilbotarra izan, Donostia da munduko pintxoaren hiriburua”

Mikel Lopez Iturriaga gastronomia mailako blogen artean erreferentzia baten bihurtu da El Comidistari esker. Donostira...

Gehiago irakurri

Humberto Segura: “Gure leloa: inoiz ez gara izan guztietan argienak ezta politenak ere, langileenak izan nahi dugu”.

Antonio Donostiako erdialdeko tabernarik ospetsuenetariko bat da, baina beste askorentzat ez hainbeste. Ia 25 urte...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Iñigo Palma: “Yo me quedaría con la evolución del pintxo frío de Donosti de toda la vida, a los pintxos de cocina. Ese valor por apostar por el pintxo elaborado”.

Este viernes arranca la 67 edición del Festival de Cine de San Sebastián. 9 días...

Entrevista
Gehiago irakurri

“Yo creo que el cliente donostiarra está falto de cariño, y nosotros intentamos sacar una sonrisa a todo el mundo”

Se dice popularmente que Trintxerpe es la quinta provincia gallega. Tirando de ese hilo, puede...

Entrevista
Gehiago irakurri

Carme Ruscalleda: “Inoiz ez dut Donostian hildako zaporean duen bakailu pintxo bat jat, eta hori zoragarria da”

Orain dela urte bete itxi zuen bere hiru izardun Sant Pau jatetxea, hala ere, Carme...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Munduan ezagunena den gazta tarta

Eta pintxo ibilibidea bukatzeko ba al dago gutizi gozo bat baino? Hau da mundu osoan...

Postreak
Gehiago irakurri

June Yamaguchirekin pintxotan

Pintxos.es-en gastronomia arloan lan egiten duten pertsonei gure zerrendako pintxo gustokoenak aukeratzera gonbidatzen diegu eta...

Ibilbidean
Gehiago irakurri

Egunero ireki baino lehen patata tortila bukatzen den taberna

Donostiako Arrandegi Kaletik pasatzen bazarete goiz batean eta persiana itxi baten aurrean jendea ikusten baduzue...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Pintxo ibilaldia jazz erritboa jarraituz

Trinitate plaza Donostiako Jazzaldiaren bihotza da, eta metro gutxitara Gipuzkoako Michelin izardun sukaldariek hautatutako pintxo...

Pintxoez gain
Gehiago irakurri
Zerrenda

Michelin izardun sukaldariek aukeratutako 99 pintxo onenak

Pintxo guztiak ikusi
Mendaur berria

Begihaundi tako-taloa

Tako edo talo itxurako pintxoa da, barruan, kimchi eta micromezclumez arrautzeztatutako begihaundi edo txipiroia daramana....

Zazpi

Zezen buztan ravioli krematsua

Baratxuriarekin, tipularekin eta ardo beltzarekin erregositako idi isatsa, wanton pastan bildua eta baratxuri errearekin, sesamoarekin...

Bergara

Txalupa

Txalupa formako hostopila. Barnean, onddoak eta otarrainxkak, tipulinarekin, esne gainarekin eta gazta birrinduarekin prestatuak.

Epaimahaia

Zerrenda egin duten 11 sukaldariak

Gipuzkoako Michelin izardun 11 sukaldariek era anonimo batean egin dute bozkaketa. Gainera, beraien proposamenak ere gehitu ditugu.

Deskargatu doako app-a

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman