Deskargatu doako app-a
Elkarrizketa

Beatriz Rodríguez: “PINTXOS app-a erreferentzia objektibo, serio eta batere interesatua da pintxo onenak bilatzeko”.

Abokatu eta zuzenbide irakasle izatetik, gastronomia blogari ospetsua izatera. Beatriz Rodríguez Donostian hazi zen, eta...

Gehiago irakurri

Cristina Jolonch: “Donostiako pintxoa erakuslehio paregabea da, dena txukun eta beti zaporetsua den erakustaldia”.

San Sebastian Gastronomika kongresuak Kazetaritza Gastronomiko “Pau Arbornà i Torras” saria Cristina Joloncheri eman dio,...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Mikel López Iturriaga “Nahiz ta ni Bilbotarra izan, Donostia da munduko pintxoaren hiriburua”

Mikel Lopez Iturriaga gastronomia mailako blogen artean erreferentzia baten bihurtu da El Comidistari esker. Donostira...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Humberto Segura: “Gure leloa: inoiz ez gara izan guztietan argienak ezta politenak ere, langileenak izan nahi dugu”.

Antonio Donostiako erdialdeko tabernarik ospetsuenetariko bat da, baina beste askorentzat ez hainbeste. Ia 25 urte...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Iñigo Palma: “Yo me quedaría con la evolución del pintxo frío de Donosti de toda la vida, a los pintxos de cocina. Ese valor por apostar por el pintxo elaborado”.

Este viernes arranca la 67 edición del Festival de Cine de San Sebastián. 9 días...

Entrevista
Gehiago irakurri

“Yo creo que el cliente donostiarra está falto de cariño, y nosotros intentamos sacar una sonrisa a todo el mundo”

Se dice popularmente que Trintxerpe es la quinta provincia gallega. Tirando de ese hilo, puede...

Entrevista
Gehiago irakurri

Carme Ruscalleda: “Inoiz ez dut Donostian hildako zaporean duen bakailu pintxo bat jat, eta hori zoragarria da”

Orain dela urte bete itxi zuen bere hiru izardun Sant Pau jatetxea, hala ere, Carme...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Munduan ezagunena den gazta tarta

Eta pintxo ibilibidea bukatzeko ba al dago gutizi gozo bat baino? Hau da mundu osoan...

Postreak
Gehiago irakurri

June Yamaguchirekin pintxotan

Pintxos.es-en gastronomia arloan lan egiten duten pertsonei gure zerrendako pintxo gustokoenak aukeratzera gonbidatzen diegu eta...

Ibilbidean
Gehiago irakurri
Zerrenda

Michelin izardun sukaldariek aukeratutako 99 pintxo onenak

Pintxo guztiak ikusi
Taberna La Jarana

Ropa vieja

Haragi egosi piltzarrekin egindako tortilla da ropa vieja, klasiko bat.

Txirrita

Txalupa

Txipiroia burruntzian, plantxan errea, perrexil eta baratxuriarekin

Topa Sukalderia

Artzainaren takotaloak

Euskal sukaldea eta mexikarra konbinatzen dituen pintxoa. Irinez eta artatxikiz egindako 2 tako, txerri haragi...

Epaimahaia

Zerrenda egin duten 11 sukaldariak

Gipuzkoako Michelin izardun 11 sukaldariek era anonimo batean egin dute bozkaketa. Gainera, beraien proposamenak ere gehitu ditugu.

Deskargatu doako app-a

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman