Deskargatu doako app-a
Postreak

Munduan ezagunena den gazta tarta

Eta pintxo ibilibidea bukatzeko ba al dago gutizi gozo bat baino? Hau da mundu osoan...

Gehiago irakurri

June Yamaguchirekin pintxotan

Pintxos.es-en gastronomia arloan lan egiten duten pertsonei gure zerrendako pintxo gustokoenak aukeratzera gonbidatzen diegu eta...

Ibilbidean
Gehiago irakurri

Egunero ireki baino lehen patata tortila bukatzen den taberna

Donostiako Arrandegi Kaletik pasatzen bazarete goiz batean eta persiana itxi baten aurrean jendea ikusten baduzue...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Pintxo ibilaldia jazz erritboa jarraituz

Trinitate plaza Donostiako Jazzaldiaren bihotza da, eta metro gutxitara Gipuzkoako Michelin izardun sukaldariek hautatutako pintxo...

Pintxoez gain
Gehiago irakurri

Nola eta noiz lortu zituzten Michelin izarrak gure epaimahaiak

Gure pintxo onenen zerrendak duen ezaugarri bereizgarriena zerrendaren iturria da: Gipuzkoako Michelin izarrak dituzten 11...

Chefs
Gehiago irakurri

Historiako lehenengo pintxo taberna oraindik irekita dago

Nahiz eta ez den erreza jakitea zein izan zen Donostian pitxoak saltzen hasi zen lehenengo...

Istoria
Gehiago irakurri

Pablo Loureiro: “Bisitan datorkigun jendeari gure filosofia ezagutarazi behar diegu, pintxoak ulertzeko gure era”

Pablo Loureiro Rodil zorioneko dago. Pasa den ekainak 3an, Kursaalean ospatutako ekitaldi batetan, Jatetxe jaberik...

Elkarrizketa
Gehiago irakurri

Zuritoaren jatorria

Tamaiak badu bere garrantzia. Batez ere Donostiatik pintxotan joateko asmoa baduzu. Lau, bost pintxo, bakoitza...

Edariak
Gehiago irakurri

7 arau hautsezin (edo ez!) pintxotan ibiltzearen esperientziaz gozatzeko

Pintxo bat ez da tapa bat, zizka-mizka bat edo errazio bat. Mokadu indibidual bat da,...

Liturgia
Gehiago irakurri
Zerrenda

Michelin izardun sukaldariek aukeratutako 99 pintxo onenak

Pintxo guztiak ikusi
A Fuego Negro

Black rabak

“Txipiroiak beren tintan” euskal jaki tradizionalaren berrinterpretazioa, pintxo formatuan aurkeztua. Txipi txiki zirkularrak dira, tenpuran...

Hiruki

Mejilutxi

Muskuilu betea, arrautza-irinetan pasatua.

Ormazabal

Txahal muturrak

Etxeko errezeta klasikoa: txahal mutur gisatuak.

Epaimahaia

Zerrenda egin duten 11 sukaldariak

Gipuzkoako Michelin izardun 11 sukaldariek era anonimo batean egin dute bozkaketa. Gainera, beraien proposamenak ere gehitu ditugu.

Deskargatu doako app-a

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman