Martín Berasategui

Martin Berasateguik Donostiako Bodegón Alejandro jatetxeko sukaldean egin zituen bere lehen urratsak, bere gurasoek eta izebak gobernatzen baitzuten. Aldi berean, egun libreetan Frantziara joaten zen prestakuntza jasotzera. Gaur egun, Michelin gehien dituen espainiar sukaldaria da; guztira harmar ditu: Martin Berasategui jatetxeak (Euskal Herria) eta Lasarte jatetxeak (Monument Hotel 5*GL, Bartzelona) hiruna dituzte, MB jatetxeak (The Ritz-Carlton Abama, Tenerife), berriz, bi, Oria (Monument Hotel 5GL, Bartzelona) eta Eme Be Garrote (Donostia), bat. Gastronomia irudimentsua, berritzailea, freskoa eta ingurunean errotua baina mundura irekia dira etengabe berritzen ari den sukaldari honen bereizgarriak, eta, gaur egun, mundu osotik hurbiltzen da jendea haren jatetxeetara, hark sortutako

Martín Berasategui

Loidi Kalea 4
20160 Lasarte-Oria
943 366 471 martinberasategui.com
-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman