Hilario Arbelaitz

Zuberoa

Hilario Arbelaitzek amagandik jaso zuen euskal gastronomiako plater tradizionalekiko eta kalitate goreneko osagaiekiko maitasuna. Esan daiteke Hilariok platerean jarritako arte bilakatzen duela tradizioa, berrikuntza ahosabaian berregiteko. Zuberoa jatetxean Hilariorekin batera aritzen da haren anaia Eusebio, haren eskuineko eskua dena. Eusebiok eta bere emazte Arantxak bikaintasunez gobernatzen dute taldea, den-dena harmoniatsua izan dadin eta bezeroek giro bero eta atseginaz goza dezaten.

Zuberoa

El caserío más antiguo del municipio guipuzcoano de Oiartzun, con más de seis siglos a sus espaldas, acoge el desarrollo de una cocina de fondo vanguardista en la que la inspiración surge del recetario vasco más ancestral. Un restaurante consagrado al más bendito disfrute culinario de la esencia de nuestra cocina más genuina, sincera e impactante. Pero para nada artificioso, pretencioso ni efectista. Las sensaciones e impresiones que consigue despertar entre quienes se sientan a sus mesas surgen del dominio de las técnicas, del buen uso que hace del mejor producto y del proceder artesano impreso en cada elaboración.
“El pintxo es una parte importante de la identidad de Donostia / San Sebastián”.
Araneder Bidea 40
20180
943 491 228 zuberoa.com
-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman