Dani López

Dani Lópezek 2002an ireki zuen Kokotxa, 27 urte besterik ez zituela, eta 6 urte geroago Michelin izar bat lortu zuen, oraindik mantentzen duena. Donostiar sukaldari hau Luis Irizar maisuaren ikaslea izan zen, beste hainbat sukaldari bezala, eta haren sukaldaritza euskal gastronomian sustraituta dago, baina ez du muturreko jarrera hartzen ildo horretan, eta beste toki batzuetako produktu, teknika eta zaporeei ere egiten die tokia.

Azken emaitza sukaldaritza sendo eta zapore handikoa da. Itxuraz sinpleak diruditen platerak, produktu nagusia errespetatzen dutenak, eta ardo bizi eta garbiak, nabarmendu egiten dutenak produktua, eta ez ezkutatu. Eta beti originaltasun ukitu bat emanez, ukitu desberdina, eta estetika oso zainduko aurkezpenekin.

Kokotxa

Kanpandegi Kalea 11
20003 Donostia
943 421 904 restaurantekokotxa.com
-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman