Euskal Sukaldaritza Berriaren egile eta ordezkari nagusietako bat da. Arzak, 1989az geroztik hiru Michelin izar dituena, aitzindaria da abangoardia...

Akelarre

Pedro Subijana

Pedro Subijana Euskal Sukaldaritza Berriaren aitzindari eta ordezkari handietako bat da. Zentzumenen ilusionista honek euskal sustraiak dituen sukaldaritza pertsonal...

Martín Berasategui

Martín Berasategui

Martin Berasateguik Donostiako Bodegón Alejandro jatetxeko sukaldean egin zituen bere lehen urratsak, bere gurasoek eta izebak gobernatzen baitzuten. Aldi...

Arzak

Elena Arzak

Elena Arzak jatetxearen buruan dagoen laugarren belaunaldiaren ordezkari dugu. Lucernako (Suitza) Ostalaritza Eskolan trebatu ondoren, azpimarratzekoa da besteak beste...

Andoni Luis Aduriz da, zalantzarik gabe, gure garaian eragin handiena duen chefetako bat. Beti egin du eboluzioaren eta diziplinartekotasunaren...

Hilario Arbelaitzek amagandik jaso zuen euskal gastronomiako plater tradizionalekiko eta kalitate goreneko osagaiekiko maitasuna. Esan daiteke Hilariok platerean jarritako...

Hondarribiko Alameda jatetxea familia jatetxe bat da oraindik, Bidasoa ibaiaren ertzean kokatua, eta 1942an negozioa gobernatzen zuen lehenengo emakume...

Kokotxa

Dani López

Dani Lópezek ireki zuen Kokotxa, 27 urte besterik ez zituela. Donostiar sukaldari hau Luis Irizar maisuaren ikaslea izan zen,...

Mirador de Ulia

Rubén Trincado

Rubén Trincado, jatetxe honen buru den bere sendiko hirugarren belaunaldia dugu. Bere sukaldaritza berritzailea eta konplexurik gabea da, baina...

Elkano

Aitor Arregi

Pedro Arregi aitak 60ko hamarkadan abiarazitako tradizioa jasota, Aitor Arregik mundu osoko arrain parrilen erreferentziazko toki bilakatu du bere...

Amelia

Paulo Airaudo

Pablo Airaudo Argentinan jaio zen, italiar immigratzaileen familia batean, eta 18 urte zituenetik hainbat jatetxetan lan egin du, hala...

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman