Bodega Donostiarra tabernako Indurain

Txirrindulari ospetsuaren omenezko pintxoa: hegaluze puska bat, antxoa gazitua, piperrak eta tipulina.

Bodega Donostiarra

Gros auzoan dagoen taberna ospetsu hau 1928an zabaldu zuten, eta urteen buruan auzokideek oso maite izatea lortu du. 2009an Miguel Montoriok hartu zuen bere gain negozioaren ardura. Montoriok lokala birmoldatu eta leku moderno eta abegikor bihurtu zuen, baina aurreko etapan garatutako ondare gastronomikoari eta ostalaritzakoari eutsiz. Bertako eta kalitatezko produktuak dira protagonista Bodega Donostiarran, pintxoen eta eskaera bidezko jakien eskaintza zabalarekin. Jaki guztiak modu xume, tradizional eta osasungarrian prestatzen dira, elaborazio prozesu luzerik gabe. Mahaiak partekatzeko dira, donostiarrek eta bisitariek elkar ezagut dezaten giro abegikor eta informal batean.

Peña y Goñi, 13, 20002 San Sebastián, Gipuzkoa, España
943 011 380 bodegadonostiarra.com

Tabernako beste pintxo batzuk

Bodega Donostiarra

Carne con tomate

Bodega Donostiarra

Ensalada Tomate del bueno con Bonito del Cantábrico “Heisa”

Bodega Donostiarra

Merluza rebozada

Bodega Donostiarra

Morcilla de de Burgos “Casa Tere” con pimientos

-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman