A Fuego Negro tabernako Muskuilu tigretoia

Koilararekin jaten den pintxo honen osagaiak tomate epela, bexamela, hiru muskuilu, barazkitxoak eta txerri azala dira.

A Fuego Negro

A Fuego Negro Edorta Lamo sukaldariaren proiektua da. Donostiako Alde Zaharrean kokatuta dagoen taberna honek sormenezko sukaldaritza pertsonalaren aldeko apustua egiten du, inspirazioa bidaietatik, bizipenetatik, komikietatik, musikatik, abangoardiatik, tradiziotik… hartuta. Taberna honek apurtu egiten du usadio eta ohiturekin, eta pintxo harrigarriak dasta daitezke bertan.

31 de Agosto, 31, 20003 San Sebastián, Gipuzkoa, España
650 135 373 afuegonegro.com
-ren proiektu bat
-ren laguntzarekin

Sartu zure sare sozial gogokoena erabiliz

Edo zure posta elektronikoa erabiliz

Konturik ez duzu? Izena eman