Ganbara tabernako arrautzaztatutako ganbak
Ukitu mina duen arrautza-irinetan pasatutako ganba burruntzia.
Ganbara
José Ignaciok eta Amaiak 1984an zabaldu zuten Ganbara. José Ignaciok Martínez tabernan lan egin zuen 15 urtez Manolo Martínez eta Juana Gil gurasoekin, eta Amaiak, berriz, handik oso gertu dagoen Trapos erretegian egin zuen lan. Hasiera-hasieratik bertako, kalitatezko eta garaian garaiko produktua da protagonista Ganbaran, eta jakiak maitasunez eta xehetasunak zainduz prestatzen dira bertan. Orain hurrengo belaunaldiak hartu du Ganbararen ardura, Nagore eta Amaiur alabek. Jatetxe hau Alde Zaharreko erreferentzia gastronomiko bat da jada, ezinbesteko hitzordu bat Donostian pintxotan ibili nahi duen ororentzat.
Tabernako beste pintxo batzuk
Ganbara
Croissant de jamón ibérico
Ganbara
Croqueta de gallina
Ganbara
Hojaldre con txistorra
Ganbara