Pintxos.es-en gastronomia arloan lan egiten duten pertsonei gure zerrendako pintxo gustokoenak aukeratzera gonbidatzen diegu eta ondoren, mokadu horiek dastatzera laguntzen diegu. Aukeraketaren zergaitiei buruz hitz egiteko…eta elkarrekin gozatzeko!

June Yamaguchi ia donostiarragoa da japoniarra baino. Hiroshiman jaio zen baina orain dela 20 urte etorri zen Gipuzkoako hiriburura. Gaur egun gero eta japoniar turista gehiago ikusten ditugu gure kaleetan, eta berak zer ikusi haundia du. Donostiara etortzen diren turista internazionalen artean 9. herrialdea da Japon. June janponiar prentsarentzat koordinatzailea, gida turistikoa eta gastronomia kongresutarako itzultzailea da. Azken finean, bi kulturen arteko zubi bezala egiten du bere markaren bitartez: Vascu Bishoku Club.

Pintxoak eta taberna kultura benetan maite du eta ez zuen zalantzarik izan gure gonbidapena onartzeko. Michelin izarrek aukeratutako 99 pintxo zerrendatik lau aukeratzeko momentuan ere ez zuen denbora asko behar izan. Hiriguneko erdialdetik egin nahi zuen ibilbidea, hau baita bere zonalde gustokoena. Bere aukeraketaren lehenengo geldialdia San Marcial (Alustiza) tabernan izan zen bere Gavilla famatua dastatzeko. Ondoren, La Espigara joan ginan eta Chorrera aukeratu zuen. Hurrengo geldialdia La Espigan izan zen eta Chorrera aukeratu zuen segidan Antonio Tabernara joateko eta otarraxka raviolia Martini saltsan dastatu zuen. Bukatzeko Zazpira eraman gintuen

Bere aukeraketaren lehenengo geldialdia San Marcial (Alustiza) tabernan izan zen bere Gavilla famatua dastatzeko.

Ondoren, La Espigara joan ginan eta Chorrera aukeratu zuen

Segidan Antonio Tabernara joateko eta otarraxka raviolia Martini saltsan dastatu zuen.

Bukatzeko Zazpira eraman gintuen zezen buztan ravioli krematsua.

Ba al zatoz?